Terug naar Succesverhalen 'T Kan Minder afslankprogramma

Tineke (43) verliest met 'T Kan Minder 12.1 kg

  • -12.1 kg
Tineke (43) uit Finsterwolde is een van de deelnemers die in maart begonnen is met het afslankprogramma T Kan Minder. Onder begeleiding van ons team is ze de afgelopen periode -12.1 kg afgevallen!

"In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de schoonmaak in het Ommelander ziekenhuis. Door een collega die haar voor en na foto op facebook deelde ben ik bij het afslankprogramma terecht gekomen.

In maart heb ik me samen met een vriendin voor het programma ingeschreven. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat het afvallen en sporten zo makkelijk zou gaan. De voedingsschema's en de wekelijkse weegmomenten zijn echt een goed stok achter de deur. Daarnaast zijn de wekelijkse trainingen ook goed opgebouwd en vol te houden. In het begin was ik bang dat ik het niet zo volhouden maar iedereen begint bij de basis, waarbij iedere 4 weken de trainingen intensiever worden. Het 2x per week een half uur trainen past goed in mijn drukke leven, daarnaast doe ik ook nog aansluitend wat krachttraining om mijn spierconditie goed te houden.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat wat ik heb bereikt en ben nu door gegaan met het na traject Support. Ik heb hier voor gekozen niet zozeer om nog af te vallen, maar puur om conditie en spiermassa op peil te houden en daarnaast is het gewoon leuk om de Support en 'T Kan Minder lessen te volgen'