Terug naar Succesverhalen 'T Kan Minder afslankprogramma

Sanne (31) verliest 26 kg met 'T Kan Minder

  • -26 kg
Sanne (31) uit Winschoten is in januari begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen periode hebben we Sanne begeleid op het gebied van voeding en training en is nu 26 kg afgevallen! Een top prestatie!

"Ik heb vaker een poging gedaan om gewicht kwijt te raken, maar iedere keer hield ik dit niet vol. Ik ben toen op zoek gegaan naar iets wat ik wel kon volhouden. Na wat rondgekeken te hebben, kwam ik terecht bij het afslankprogramma 'T Kan Minder.
De eerste twee weken vond ik het zwaar, met name het anders eten. Maar na deze periode merkte ik dat het eigenlijk iedere dag makkelijker werd. Ook de wekelijkse wegingen zijn een stok achter de deur en zorgt ervoor dat je door blijft gaan. Toen ik zag dat de kilo's begonnen te verdwijnen raakte ik nog gemotiveerder.

Doordat ik vaker een poging had gedaan geloofde ik er in het begin niet echt in, ik zei nog tegen de trainer dat ik toch niet kon afvallen. Maar niets is minder waar, ik ben ontzettend blij dat ik al zover ben. Ik had dit echt niet verwacht. Ik ben nu bezig met het Na traject support om hier nog wat meer kilo's kwijt te raken en mijn streefgewicht te behalen.