Terug naar Succesverhalen 'T Kan Minder afslankprogramma

Lianne (34) verliest met 'T Kan Minder 12.5 kg!

  • -12.5 kg

Lianne (34) uit Nieuwe Pekela is ook een van de deelnemers die in september met het afslankprogramma 'T Kan Minder is begonnen. Onder begeleiding van onze trainers is Lianne 12,5 kg afgevallen.

"Ik zag het programma voorbij komen op Facebook en wilde graag wat gezonder leven. In augustus heb ik me ingeschreven en in september ben ik gestart.

De eerste twee weken vond ik best moeilijk omdat je veel minder koolhydraten en suikers binnen krijgt. Maar dit was maar van korte duur, de trek in zoetigheid is nu stukken minder.

De wekelijkse wegingen zijn erg fijn omdat je op deze manier een goed inzicht in je lichaamssamenstelling krijgt. En indien nodig aanvullende voedingsadvies.

De trainingen in het begin vond ik zwaar en moest ik erg aan wennen, maar daarentegen bouw je ook snel conditie op. De begeleiding is erg fijn en laagdrempelig, de trainers zorgen ervoor dat je het maximale uit je zelf haalt. En als het even niet lukt je ook rust kunt nemen. Je kunt het allemaal in je eigen tempo doen.

Als ik terugkijk op de afgelopen 12 weken dan is het me allemaal reuze meegevallen. Het afvallen ging sneller dan verwacht, in het begin was ik wat sceptisch maar ik ben super blij met mijn resultaat. En voel me gewoon gezonder, fitter en sterker zowel lichamelijk als mentaal."

Lianne bedankt voor je openheid en het delen van je verhaal en gefeliciteerd met je behaalde resultaat!