Terug naar Succesverhalen 'T Kan Minder afslankprogramma

Leon (34) verliest in 8 weken 12.1 kg!

  • 12.1 kg

In het verleden heb ik verschillende sporten beoefend, hardlopen, voetbal, yoga, maar door de coronacrisis ben ik met alle sportactiviteiten gestopt. Ik kwam thuis te zitten en op een gegeven moment vlogen de kilo's erbij. 

Naar mijn zoektocht naar een sportschool kwam ik terecht bij Sport en Lifestyle Oldambt en las succesverhalen van het afslankprogramma 'T kan minder. Mijn nieuwschierigheid was gewekt en samen met mijn vrouw heb ik ons ingeschreven voor het programma.

De afgelopen weken zijn ons echt voorbij gevlogen, we hadden eerlijk gezegd niet gedacht dat het afvallen zo makkelijk zou gaan.  Het valt ons echt reuze mee.

De gerechten van de voedingslijsten zijn erg lekker en goed vol te houden en makkelijk te bereiden. De trainingen zijn kort maar krachtig. Een intense training waarbij je 30 minuten  gaat knallen! Allehoewel je alles op je eigen tempo mag en kunt doen. 

De wekelijkse meting is een goede stok achter de deur, wat een mooi inzicht en overzicht van je lichaamssamenstelling. Ieder week wordt je dan indien nodig door de coaches bijgestuurd, zodat je resultaat blijft behalen.  We zitten nu in laatste weken van het 12 weken traject hierna gaan we doen met het natraject Support, gewoon omdat sporten bij een gezond levensstijl hoort en we gewoon op gewicht willen blijven. 

Leon