Terug naar Succesverhalen 'T Kan Minder afslankprogramma

Joyce (45) verliest met 'T Kan Minder 10 kg!

  • -10 kg
Joyce (45) uit Alteveer is ook een van de deelnemers die 12 weken geleden gestart is met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Onder begeleiding van onze trainers is Joyce nu 10 kg afgevallen!

"Ik zag het afslankprogramma al meerdere keren voorbij komen op Facebook. Een bekende van mij had ook meegedaan en omdat ik samen met mijn man ook wat kilo's kwijt wilde raken en daarna weer fitter wilde worden hebben we ons 12 weken geleden ingeschreven.

De eerste twee weken was het wel even wennen wat betreft voeding en training, maar doordat we gelijk goede resultaten op de weegschaal zagen, raakte we nog gemotiveerder om er de komende weken voor te gaan.

De gerechten uit de voedingsschema's zijn makkelijk klaar te maken en kosten niet veel tijd, dit past perfect in ons drukke leven. Ook merken we dat we nu gewoon bewustere keuze maken wanneer we een feestje hebben of uit eten gaan.

De afgelopen 12 weken is me ontzettend meegevallen en had niet verwacht dat het eigenlijk zo makkelijk kan gaan. We zijn blij dat we zijn gestart en gaan nu door met het na traject Support waarin we verder gaan werken aan onze doelstelling.''