Terug naar Succesverhalen 'T Kan Minder afslankprogramma

Aurora (20) verliest 20 kg met 'T Kan Minder

  • -20 kg
Aurora (20) uit Groningen is een van de deelnemers van het Afslankprogramma 'T Kan Minder en is nu -20kg afgevallen.

"In januari 2022 ben ik begonnen met het afslankprogramma 'T Kan minder. Familieleden van mij hadden met het programma meegedaan en ik hoorde er veel positieve verhalen over. Ondanks dat ik zelf in Groningen woon was de afstand om 2x per week naar Winschoten te rijden voor mijn geen probleem. Ik wilde me gewoon beter voelen en fitter worden.

De eerste weken vond ik het wat betreft voeding en training wel wennen. Maar iedere week werd dit makkelijker. De trainingen zijn best zwaar maar wel goed vol te houden en met de wekelijkse voedingslijsten weet je exact wat je moet eten. Het wekelijkse weegmoment vind ik altijd fijn, zo weet je precies hoe je ervoor staat en waar nog ruimte is om aan te werken. In de eerste 12 weken ben ik ongeveer 12 kg kwijt geraakt.

Toen heb ik me uitgeschreven en ben in Groningen verder gaan sporten. Toch merkte ik dat ik de stok achter de deur begon te missen en heb me in juni opnieuw bij Sport & Lifestyle Oldambt ingeschreven. De zomermaanden heb ik af en toe gesport maar niet zo structureel als bij T Kan Minder.

In september jl ging er een nieuwe ronde van start omdat ik nog wat gewicht wilde verliezen heb ik me opnemen ingeschreven voor 'T Kan Minder. Deze ronde ben ik nog eens 8 kg kwijt geraakt. In totaal ben ik nu 20 kg afgevallen en voel me super! Ook ben ik nu doorgegaan met het natraject Support en train ik twee keer per week in de krachtzaal."

Aurora bedankt voor het delen van je verhaal en gefeliciteerd met je behaalde resultaat.