Per 22-04 lidmaatschapskosten 50% korting


Terug naar Nieuws

 

Beste leden,

Rutte heeft gisteren het hele land toegesproken. Een speech waarin hij openheid en transparantie verschafte over de huidige situatie waarin wij momenteel allemaal verkeren. Iedereen wordt direct of indirect getroffen door het coronavirus. Mensen in de zorg die dag en nacht door moeten werken. Mensen met familieleden die tot de kwetsbare groepen behoren. Mensen met eigen ondernemingen. Zpp’ers. En mensen die voor bedrijven werken die door deze situatie plotseling in zwaar weer verkeren.

Wij van sportcentrum Oldambt maken ons net als jullie grote zorgen over alle grote gevolgen die dit met zich meebrengt. We zijn ontzettend hard opzoek naar een balans waarin we door kunnen draaien als bedrijf en tegelijkertijd jullie tegemoet kunnen komen. Het is dan ook van belang dat wij, net als onze premier gisteren, eerlijk en transparant zijn over hoe de zaken ervoor staan. Jullie lidmaatschappen per direct stopzetten betekent op de langere termijn een faillissement. Alle kosten lopen vooralsnog immers gewoon door, verzekeringen hypotheek etc. Hebben we een buffer? Ja. Maar niet om maandenlang door te komen. Uiteraard moet je als ondernemer rekening houden met risico’s, maar deze zijn dermate buitensporig dat ze niet van tevoren ingecalculeerd konden worden.

Daarom hebben wij voorlopig besloten dat de aankomende incasso op normale wijze plaatsvindt. Echter, de daaropvolgende incasso worden alle lidmaatschappen gehalveerd. Daarnaast bieden we op het moment dat we onze deuren weer kunnen openen nog andere compensaties aan die aansluiten op jullie lidmaatschappen. Hierover worden jullie later nog geïnformeerd.

Mochten er veranderingen worden doorgevoerd vanuit de regering, dan zullen we onze nieuwe beslissingen met jullie delen. Voor nu hopen we dat iedereen actief meedenkt om deze vervelende tijd door te komen. Er is 40 jaar ontzettend hard gewerkt om deze sportschool op te bouwen tot wat het nu is. Een gezellig centrum met fijne leden en leuk personeel. We hopen nog vele jaren onderdeel te blijven van jullie doelstellingen en sociale aangelegenheden.


Denk om jezelf, denk om een ander en hopelijk tot snel.

Het team van Sportcentrum Oldambt.
❤️❤️❤️❤️❤️

 
 

Bekijk ook

  VOEL U GEZOND. BLIJF GEZOND. Vooral in deze tijd is het belangrijk om uw gezondheid op de eerste plaats te zetten. Versterk de eerste verdediging van uw lichaam met ons volledig natuurlijke producten dat is samengesteld om in de juiste bal…
 
Lees het hele bericht
  Beste allemaal, Vanaf heden gaan we werken met een WhatsApp groepsapp waar jij als klant van Sport en Lifestyle Oldambt ook aan toegevoegd kan worden. Sommige klanten zijn al aan deze whatsapp groep toegevoegd. Wil jij ook op de h…
 
Lees het hele bericht