Tjitzke verliest met T Kan minder 31.1 kg!


Terug naar Nieuws
Tjitzke verliest met T Kan minder 31.1 kg!

 

Tjitzke (38) uit Winschoten, begon mei 2021met het afslankprogramma.
We hebben Tjiztke de afgelopen maanden begeleid op het gebied van training en voeding en ze is nu al 31.1 kg afgevallen. Wat een fantastisch resultaat!

"Het was niet altijd eenvoudig, vooral in het begin had ik moeite om alle lekkernijen te laten staan. Maar gedurende het programma vorderde, werd dit steeds makkelijker.
Mijn gewicht en mijn vetpercentage gingen in de eerste week al naar beneden. Dit zorgde ervoor dat ik me nog beter ging inzetten om mijn doel te behalen.

We zijn nu 10 maanden verder en het is echt een kwestie van doorzetten. De trainingen vind ik echt superleuk om te doen het is een vast patroon in mijn leven geworden. Ik heb een druk leven, 2x per week een half uurtje trainen past perfect binnen mijn schema.
Daarnaast is het ook fijn dat de lessen iedere dag zowel in de ochtend als avond uren worden gegeven ik kan zelf inplannen wat mij beste past.

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik zoveel kilo's zou kwijtraken en mijn streefgewicht zou halen, maar het is me gelukt en daar ben ik ontzettend trots op. Het is echt een kwestie van doorzetten en regelmaat."

 
 

Bekijk ook

Op maandag 5 september 2022 start een nieuwe ronde van het succesvolle afslankprogramma T Kan Minder.’T Kan minder is een afslankprogramma van 12 weken waar al meer dan duizend cursisten succesvol aan hebben deelgenomen! Gemiddeld verlieze…
 
Lees het hele bericht
  Melanie (25) uit Veendam, is in april 2021 begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen weken hebben we haar begeleid op het gebied van training, voeding en coaching en niet zonder resultaat.Melanie is nu maar liefst -17kg …
 
Lees het hele bericht
       Dennis Kruizinga (38) uit Scheemda is een van de deelnemers die 12 weken geleden is begonnen met het afslankprogramma. De afgelopen periode verloor Dennis -18 kg!"Ik heb voor het programma gekozen omdat het ideaal te c…
 
Lees het hele bericht