Tjitzke verliest met T Kan minder 31.1 kg!


Terug naar Nieuws
Tjitzke verliest met T Kan minder 31.1 kg!

 

Tjitzke (38) uit Winschoten, begon mei 2021met het afslankprogramma.
We hebben Tjiztke de afgelopen maanden begeleid op het gebied van training en voeding en ze is nu al 31.1 kg afgevallen. Wat een fantastisch resultaat!

"Het was niet altijd eenvoudig, vooral in het begin had ik moeite om alle lekkernijen te laten staan. Maar gedurende het programma vorderde, werd dit steeds makkelijker.
Mijn gewicht en mijn vetpercentage gingen in de eerste week al naar beneden. Dit zorgde ervoor dat ik me nog beter ging inzetten om mijn doel te behalen.

We zijn nu 10 maanden verder en het is echt een kwestie van doorzetten. De trainingen vind ik echt superleuk om te doen het is een vast patroon in mijn leven geworden. Ik heb een druk leven, 2x per week een half uurtje trainen past perfect binnen mijn schema.
Daarnaast is het ook fijn dat de lessen iedere dag zowel in de ochtend als avond uren worden gegeven ik kan zelf inplannen wat mij beste past.

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik zoveel kilo's zou kwijtraken en mijn streefgewicht zou halen, maar het is me gelukt en daar ben ik ontzettend trots op. Het is echt een kwestie van doorzetten en regelmaat."

 
 

Bekijk ook

  Sinds vorige week kun je  Willemien en Martijn op onze campagne borden langs de weg tegenkomen.   Ze zijn met ons afslankprogramma T Kan Minder gezamenlijk ruim 60kg afgevallen, een enorme prestatie waar ze meer dan trots op kunne…
 
Lees het hele bericht
  Aurora (20) uit Groningen is een van de deelnemers van het Afslankprogramma TKAN MINDER en is nu -20kg afgevallen. " In januari 2022 ben ik begonnen met het afslankprogramma T Kan minder. Familieleden van mij hadden met het programma …
 
Lees het hele bericht
    Lianne (34) uit Nieuwe Pekela is ook een van de deelnemers die in september met het afslankprogramma T Kan Minder is begonnen.Onder begeleiding van onze trainers is Lianne 12,5 kg afgevallen." Ik zag het programma voorbij komen op Fac…
 
Lees het hele bericht