ROOSTERWIJZIGING


Terug naar Nieuws
ROOSTERWIJZIGING

 

Aankomende vrijdag 10-9 is het zover!! Kan jouw dochter, zoon, nichtje, neefje of buurkindjes lekker swingen en wil hij/zij graag met jou mee naar de Zumbales? Lees dan verder!

Omdat wij vaak de vraag krijgen vanuit de les of kids ook mee mogen doen hebben wij besloten dat de vrijdag les vanaf komende vrijdag open is voor kinderen van 4-12 jaar! De les zal bestaan uit een speciale selectie liedjes en dansjes uit de reguliere Zumba les waardoor hij toegankelijk blijft voor de leden die ook op maandag en woensdag deelnemen!

Om mee te kunnen doen is er een speciaal abonnement opgezet. Deze bedraagt €15 per 4 weken, maandelijks opzegbaar en je betaald geen inschrijfkosten!

 

 

 

 

 
 

Bekijk ook

  Lisette Buzeman, 36 jaar uit winschoten moeder van 2 dochters werkt in het dagelijks leven als Verzorgende IG. "Ik sport al jaren bij Sport en Lifestyle Oldambt ik train in de krachtzaal en volg de groepslessen Clubpower, het v…
 
Lees het hele bericht
  Tjitzke (38) uit Winschoten is pas 9 weken bezig met het afslankprogramma 'T Kan Minder, maar voelt zich nu al stukken beter. Ze is nu 11.7kg afgevallen. Na de bevalling van mijn jongste zoon heb ik mezelf echt laten gaan. Alles was le…
 
Lees het hele bericht