Lianne verliest met 'T Kan Minder in 12 weken tijd 12,5 kg!


Terug naar Nieuws
Lianne verliest met 'T Kan Minder in 12 weken tijd 12,5 kg!

 

 

Lianne (34) uit Nieuwe Pekela is ook een van de deelnemers die in september met het afslankprogramma T Kan Minder is begonnen.
Onder begeleiding van onze trainers is Lianne 12,5 kg afgevallen.

" Ik zag het programma voorbij komen op Facebook en wilde graag wat gezonder leven. In augustus heb ik me ingeschreven en in september ben ik gestart.

De eerste twee weken vond ik best moeilijk omdat je veel minder koolhydraten en suikers binnen krijgt. Maar dit was maar van korte duur, de trek in zoetigheid is nu stukken minder.

De wekelijkse wegingen zijn erg fijn omdat je op deze manier een goed inzicht in je lichaamssamenstelling krijgt. En indien nodig aanvullende voedingsadvies.

De trainingen in het begin vond ik zwaar en moest ik erg aan wennen, maar daarentegen bouw je ook snel conditie op. De begeleiding is erg fijn en laagdrempelig, de trainers zorgen ervoor dat je het maximale uit je zelf haalt. En als het even niet lukt je ook rust kunt nemen. Je kunt het allemaal in je eigen tempo doen.

Als ik terugkijk op de afgelopen 12 weken dan is het me allemaal reuze meegevallen. Het afvallen ging sneller dan verwacht, in het begin was ik wat sceptisch maar ik ben super blij met mijn resultaat. En voel me gewoon gezonder, fitter en sterker zowel lichamelijk als mentaal."

Lianne bedankt voor je openheid en het delen van je verhaal en gefeliciteerd met je behaalde resultaat!

 
 

Bekijk ook

Nieuwe 12 weken ronde afslankprogramma 'T Kan Minder

 Op maandag 27 maart start een nieuwe ronde van het afslankprogramma 'T Kan Minder. Inschrijving voor deze ronde is mogelijk via sportcentrumoldambt@gmail.com of bel met 0597-432630
 
Lees het hele bericht

  Sinds vorige week kun je  Willemien en Martijn op onze campagne borden langs de weg tegenkomen.   Ze zijn met ons afslankprogramma T Kan Minder gezamenlijk ruim 60kg afgevallen, een enorme prestatie waar ze meer dan trots op kunne…
 
Lees het hele bericht
  Aurora (20) uit Groningen is een van de deelnemers van het Afslankprogramma TKAN MINDER en is nu -20kg afgevallen. " In januari 2022 ben ik begonnen met het afslankprogramma T Kan minder. Familieleden van mij hadden met het programma …
 
Lees het hele bericht