Gevolgen lockdown - uitlenen spullen / lidmaatschap


Terug naar Nieuws

 

 

Beste leden,

 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is er zojuist een lockdown aangekondigd. Dit betekent dat wij, net als de meeste bedrijven, onze deuren moeten sluiten t/m 19 januari.

We weten dat de sportschool voor velen van jullie als laatste uitlaatklep fungeerde in deze tijd, dus we vinden het ontzettend jammer dat we jullie pas weer in het nieuwe jaar mogen verwelkomen. Helaas is het niet anders.

 

Lidmaatschap:

Zoals het er nu uitziet zijn we voor één periode gesloten. De automatische incasso vindt plaats rond 30-12-20. Wij begrijpen dat er ook leden zijn die financieel getroffen worden de komende maand. Deze mensen willen we uiteraard tegemoetkomen. Neem in dat geval NADAT de automatische incasso heeft plaatsgevonden even persoonlijk contact met ons op, dan storten we het bedrag terug.

LET OP: contact opnemen over het terugboeken van je lidmaatschapskosten kan dus pas VANAF 30-12-20. Eerdere berichten omtrent dit onderwerp worden niet in behandeling genomen, omdat we het administratief overzichtelijk moeten houden.

 

Uitlenen spullen:

Net zoals de vorige keer kunnen jullie weer spullen lenen. Het afhalen van de spullen willen we indelen op donderdagochtend/vrijdagochtend en een avond. Stuur een mail naar sportcentrumoldambt@gmail.com met daarin je  06 nummer en de dag waarop je deze week beschikbaar bent. Iedereen die mailt wordt vervolgens in een groepsapp geplaatst en krijgt daarin de tijd doorgegeven waarop zij hun spullen kunnen afhalen.

 

We hopen iedereen weer gezond te mogen verwelkomen in (een bijna terug naar normaal) 2021. 

 

Met vriendelijke groeten,

Sportcentrum Oldambt

 
 

Bekijk ook

  VOEL U GEZOND. BLIJF GEZOND. Vooral in deze tijd is het belangrijk om uw gezondheid op de eerste plaats te zetten. Versterk de eerste verdediging van uw lichaam met ons volledig natuurlijke producten dat is samengesteld om in de juiste bal…
 
Lees het hele bericht
  Beste allemaal, Vanaf heden gaan we werken met een WhatsApp groepsapp waar jij als klant van Sport en Lifestyle Oldambt ook aan toegevoegd kan worden. Sommige klanten zijn al aan deze whatsapp groep toegevoegd. Wil jij ook op de h…
 
Lees het hele bericht