Gevolgen lockdown - uitlenen spullen / lidmaatschap


Terug naar Nieuws

 

 

Beste leden,

 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is er zojuist een lockdown aangekondigd. Dit betekent dat wij, net als de meeste bedrijven, onze deuren moeten sluiten t/m 19 januari.

We weten dat de sportschool voor velen van jullie als laatste uitlaatklep fungeerde in deze tijd, dus we vinden het ontzettend jammer dat we jullie pas weer in het nieuwe jaar mogen verwelkomen. Helaas is het niet anders.

 

Lidmaatschap:

Zoals het er nu uitziet zijn we voor één periode gesloten. De automatische incasso vindt plaats rond 30-12-20. Wij begrijpen dat er ook leden zijn die financieel getroffen worden de komende maand. Deze mensen willen we uiteraard tegemoetkomen. Neem in dat geval NADAT de automatische incasso heeft plaatsgevonden even persoonlijk contact met ons op, dan storten we het bedrag terug.

LET OP: contact opnemen over het terugboeken van je lidmaatschapskosten kan dus pas VANAF 30-12-20. Eerdere berichten omtrent dit onderwerp worden niet in behandeling genomen, omdat we het administratief overzichtelijk moeten houden.

 

Uitlenen spullen:

Net zoals de vorige keer kunnen jullie weer spullen lenen. Het afhalen van de spullen willen we indelen op donderdagochtend/vrijdagochtend en een avond. Stuur een mail naar sportcentrumoldambt@gmail.com met daarin je  06 nummer en de dag waarop je deze week beschikbaar bent. Iedereen die mailt wordt vervolgens in een groepsapp geplaatst en krijgt daarin de tijd doorgegeven waarop zij hun spullen kunnen afhalen.

 

We hopen iedereen weer gezond te mogen verwelkomen in (een bijna terug naar normaal) 2021. 

 

Met vriendelijke groeten,

Sportcentrum Oldambt

 
 

Bekijk ook

Ivm COVID-19 is voorinschrijving voor het afslankprogramma alleen mogelijk door een afspraak in te plannen via sprotcentrumoldambt@gmail.com of te bellen met 0597-432630.   Het afslankprogramma 'T Kan Minder is een 12 weeks programma. De…
 
Lees het hele bericht
Wil je een notificatie ontvangen van onze online lessen, abboneer dan op onze Youtube kanaal of like onze Facebookpagina. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte, van alle nieuwtjes, groepslessen en andere relevante informatie.    &n…
 
Lees het hele bericht

Reserveringen Krachtzaal

  Beste allemaal, Zoals jullie ongetwijfeld al hebben vernomen zijn groepslessen vanaf vanavond 22.00 uur voor de komende twee weken niet toegestaan. Voor iedereen die groepslessen volgt raden we jullie aan om te blijven sporten in …
 
Lees het hele bericht