Aurora verliest 20kg met het afslankprogramma T Kan Minder


Terug naar Nieuws
Aurora verliest 20kg met het afslankprogramma T Kan Minder

 

Aurora (20) uit Groningen is een van de deelnemers van het Afslankprogramma TKAN MINDER en is nu -20kg afgevallen.
" In januari 2022 ben ik begonnen met het afslankprogramma T Kan minder.
Familieleden van mij hadden met het programma meegedaan en ik hoorde er veel positieve verhalen over. Ondanks dat ik zelf in Groningen woon was de afstand om 2x per week naar Winschoten te rijden voor mijn geen probleem. Ik wilde me gewoon beter voelen en fitter worden.
De eerste weken vond ik het wat betreft voeding en training wel wennen. Maar iedere week werd dit makkelijker. De trainingen zijn best zwaar maar wel goed vol te houden en met de wekelijkse voedingslijsten weet je exact wat je moet eten.
De wekelijkse weegmoment vind ik altijd fijn, zo weet je precies hoe je ervoor staat en waar nog ruimte is om aan te werken. In de eerste 12 weken ben ik ongeveer 12 kg kwijt geraakt.
Toen heb ik me uitgeschreven en ben in Groningen verder gaan sporten. Toch merkte ik dat ik de stok achter de deur begon te missen en heb me in juni opnieuw bij Sport & Lifestyle Oldambt ingeschreven. De zomermaanden heb ik af en toe gesport maar niet zo structureel als bij T Kan Minder.
In september jl ging er een nieuwe ronde van start omdat ik nog wat gewicht wilde verliezen heb ik me opnemen ingeschreven voor T Kan Minder.
Deze ronde ben ik nog eens 8 kg kwijt geraakt. In totaal ben ik nu 20 kg afgevallen en voel me super!. Ook ben ik nu doorgegaan met het na traject support en train ik twee keer per week in de krachtzaal."
Aurora bedankt voor het delen van je verhaal en gefeliciteerd met je behaalde resultaat.
 
 

 
 

Bekijk ook

Nieuwe 12 weken ronde afslankprogramma 'T Kan Minder

 Op maandag 27 maart start een nieuwe ronde van het afslankprogramma 'T Kan Minder. Inschrijving voor deze ronde is mogelijk via sportcentrumoldambt@gmail.com of bel met 0597-432630
 
Lees het hele bericht

  Sinds vorige week kun je  Willemien en Martijn op onze campagne borden langs de weg tegenkomen.   Ze zijn met ons afslankprogramma T Kan Minder gezamenlijk ruim 60kg afgevallen, een enorme prestatie waar ze meer dan trots op kunne…
 
Lees het hele bericht
    Lianne (34) uit Nieuwe Pekela is ook een van de deelnemers die in september met het afslankprogramma T Kan Minder is begonnen.Onder begeleiding van onze trainers is Lianne 12,5 kg afgevallen." Ik zag het programma voorbij komen op Fac…
 
Lees het hele bericht