Nikita verliest in 12 weken -11.2 kg


Terug naar Nieuws
Nikita verliest in 12 weken -11.2 kg

 Nikita (21) uit Scheemda is 12 weken begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen weken is ze onder begeleiding van onze trainers -11.2 kg afgevallen.

" In het verleden deed ik altijd al aan sport, maar gedurende de corona periode ben ik gegroeid. Ik wilde graag weer wat aan sport doen en via mijn moeder kwam ik bij het programma 'T Kan Minder terecht.

De afgelopen 12 weken zijn me eigenlijk voorbij gevlogen. Ik had verwacht dat het een moeilijke periode zou worden, omdat ik graag wat kilo's kwijt wilde.

Halverwege het programma had ik wel een dip momentje, maar na een gesprek met de trainers en de wekelijkse weegmomenten, besefte ik me dat het eigenlijk heel goed ging. De weegmomenten vind ik erg fijn, het werkt voor mij echt als een stok achter de deur. En door de goede resultaten raak ik alleen maar gemotiveerder om door te gaan.

Ik ga nu door met het na traject Support, ten eerste voor de houvast en ten tweede om mijn nieuwe doelstelling te behalen. Het opbouwen van meer spiermassa."

 

 
 

Bekijk ook

Op maandag 5 september 2022 start een nieuwe ronde van het succesvolle afslankprogramma T Kan Minder.’T Kan minder is een afslankprogramma van 12 weken waar al meer dan duizend cursisten succesvol aan hebben deelgenomen! Gemiddeld verlieze…
 
Lees het hele bericht
 Fleur Aeissing (36) uit Vlagtwedde is 8 weken geleden met het afslank programma T’ kan minder gestart en is nu 10 kg aan gewicht kwijt geraakt."Ik heb in 2019 voor het eerst mee gedaan aan T kan minder en daarna het na traject support en …
 
Lees het hele bericht
 Martijn (38) uit Beerta is 12 weken geleden gestart met het afslankprogramma 'T Kan Minder en is nu 16.1 kg afgevallen!"In 2018 heb ik voor het eerst meegedaan met het afslankprogramma 'T kan Minder. De kilo's vlogen er af en ik voelde me toen …
 
Lees het hele bericht