Terug naar Nieuws


 

Julia (20) uit Winschoten heeft in 2018 meegedaan met het afslankprogramma 'T Kan Minder en verloor toen -24.8kg.

Na een tijdje verloor ze de motivatie in het sporten en is toen gestopt. Sinds vorig jaar is Julia opnieuw ingeschreven en is nu in totaal -32.8kg afgevallen.

"In 2018 ben ik begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder, ik voelde me onzeker en wilde me beter in mijn vel gaan voelen.
Ik verloor met behulp van de trainers van sportcentrum Oldambt in de eerste periode 24.8 kg. ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had veel plezier in het sporten en voelde me erg goed. Ondanks dat raakt ik toch mijn motivatie kwijt en heb me toen uitgeschreven.

Daarna had ik mijn gewicht redelijk onder controle maar merkte toch na een tijdje dat ik weer zwaarder werd. Wat er weer voor zorgde dat ik naast mijn lichamelijke gesteldheid mezelf ook mentaal slechter ging voelen.

Ik heb mezelf toen herpakt! Omdat het vertrouwd en bekend voelt bij Sportcentrum Oldambt heb ik me hier opnieuw ingeschreven.

Inmiddels sport ik weer met regelmaat in de sportschool, heb een goede balans in mijn voeding en ben ik ook nog eens 8 kg afgevallen.
In totaal ben ik nu -32.8 kg kwijt en voel me gewoon ontzettend goed!

Julia bedankt voor het delen van je verhaal. Je kunt trots zijn op wat je hebt bereikt. Van harte gefeliciteerd met je behaalde resultaat.

Binnenkort starten we met een nieuwe 12 weken ronde van 'T Kan Minder.

>>>>>> Startdatum: 6 september 2021 <<<<<<<

Inschrijven voor deze ronde is inmiddels mogelijk. We hebben slechts nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden want Vol = Vol

Opgeven kan via sportcentrumoldambt@gmail.com of bel met 0597432630

 
 

Bekijk ook

  Aankomende vrijdag 10-9 is het zover!! Kan jouw dochter, zoon, nichtje, neefje of buurkindjes lekker swingen en wil hij/zij graag met jou mee naar de Zumbales? Lees dan verder! Omdat wij vaak de vraag krijgen vanuit de les of kids ook mee mo…
 
Lees het hele bericht
  Lisette Buzeman, 36 jaar uit winschoten moeder van 2 dochters werkt in het dagelijks leven als Verzorgende IG. "Ik sport al jaren bij Sport en Lifestyle Oldambt ik train in de krachtzaal en volg de groepslessen Clubpower, het v…
 
Lees het hele bericht
  Tjitzke (38) uit Winschoten is pas 9 weken bezig met het afslankprogramma 'T Kan Minder, maar voelt zich nu al stukken beter. Ze is nu 11.7kg afgevallen. Na de bevalling van mijn jongste zoon heb ik mezelf echt laten gaan. Alles was le…
 
Lees het hele bericht