Vanaf heden zijn wij aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland


Terug naar Nieuws
Vanaf heden zijn wij aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Wij zijn vanaf heden aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Heb je gewichtsproblemen (onder of overgewicht), wil je weten of je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt, wil je een advies over voeding bij het sporten of wil je gewoon een gezonder voedingspatroon? Plan dan snel een afspraak bij de balie of mailen naar sportcentrumoldambt@gmail.com. Ook leden van ’t kan minder die graag extra begeleiding willen, kunnen een afspraak maken. Let op de consulten worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering (dit is daarom niet van invloed op het eigen risico).

“We geven een individueel voedingsadvies op maat. In het eerste consult wordt het voedingspatroon, de voedingsgewoonten en de wensen uitgebreid besproken. Vervolgens wordt er een berekening gemaakt waarbij wordt gekeken of je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Aan de hand van deze berekening wordt een voedingsadvies opgesteld die bij je past en voldoet aan de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.”

 

 

 
 

Bekijk ook

  Meedoen aan de nieuwe ronde? Op vrijdag 4  januari 2019 is er weer een informatieavond en op maandag 7 januari 2019 starten we met een nieuwe ronde van het succesvolle programma  'T Kan Minder. Wil jij het nieuwe jaar fit beginnen …
 
Lees het hele bericht
Laura (23) uit Wildervank is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Laura 9.0 kg afgevallen! 
 
Lees het hele bericht
Lisanne (23) uit Scheemda is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Lisanne 12.1 kg afgevallen!
 
Lees het hele bericht