Afslankprogramma 'T Kan Minder: Robin verliest 13.2 kg in 7 weken tijd!


Terug naar Nieuws
Afslankprogramma 'T Kan Minder: Robin verliest 13.2 kg in 7 weken tijd!

 

 

Robin (31) uit Winschoten is samen met zijn schoonzus Anne in September begonnen met 'T Kan Minder.

"In september zijn we beide met het programma gestart en ik moet eerlijk bekennen dat ik geen moment spijt heb gehad van mijn deelname.

Ik ben nu na 7 weken trainen al 13.2 kg afgevallen. Wat erg fijn is dat de familie thuis fanatiek meedoet, ook hier zijn ze al heel wat kilo's lichter.

Naast mijn gewichtsverlies voel ik me stukken beter en heb ik het hardlopen weer opgepakt. Ik merk dat ook dit weer stukken makkelijker gaat. Ik ben super tevreden over het programma en vind de 30 minuten trainingen erg leuk " Aldus een tevreden Robin!

 

 
 

Bekijk ook

  Meedoen aan de nieuwe ronde? Op vrijdag 4  januari 2019 is er weer een informatieavond en op maandag 7 januari 2019 starten we met een nieuwe ronde van het succesvolle programma  'T Kan Minder. Wil jij het nieuwe jaar fit beginnen …
 
Lees het hele bericht
Laura (23) uit Wildervank is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Laura 9.0 kg afgevallen! 
 
Lees het hele bericht
Lisanne (23) uit Scheemda is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Lisanne 12.1 kg afgevallen!
 
Lees het hele bericht