Afslankprogramma 'T Kan Minder: Richard in 5 weken tijd, 14.3 kg lichter!


Terug naar Nieuws
Afslankprogramma 'T Kan Minder: Richard in 5 weken tijd, 14.3 kg lichter!

 

Richard Grave (37) uit Winschoten is 5 weken geleden gestart met het afslankprogramma 'T Kan Minder.
Na 5 weken is Richard ruim -14 kg lichter. Een fantastisch resultaat!

Naast het feit dat we nu al een enorm verschil zien in zijn fysiek, voelt Richard zich ook van binnen stukken beter.

''Ik heb last van een hoge bloeddruk en voordat ik aan het programma begon wilde mijn huisarts mij extra medicatie voorschrijven.

Ik vertelde de huisarts dat ik met dit programma zou beginnen en nog even wilde wachten met het innemen van extra pillen.

Afgelopen week ben ik bij de arts op controle geweest, en mijn bloeddruk is enorm gedaald. Daarnaast is het innemen van extra medicatie helemaal niet meer nodig. Alleen dit al is voor mij naast het gewichtsverlies enorm veel waard!

Ik ben erg blij dat ik met dit programma ben begonnen, en enorm gemotiveerd om ook de komende weken goed mijn best te blijven doen!" aldus Richard.

 

 
 

Bekijk ook

  Meedoen aan de nieuwe ronde? Op vrijdag 4  januari 2019 is er weer een informatieavond en op maandag 7 januari 2019 starten we met een nieuwe ronde van het succesvolle programma  'T Kan Minder. Wil jij het nieuwe jaar fit beginnen …
 
Lees het hele bericht
Laura (23) uit Wildervank is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Laura 9.0 kg afgevallen! 
 
Lees het hele bericht
Lisanne (23) uit Scheemda is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Lisanne 12.1 kg afgevallen!
 
Lees het hele bericht