Afslankprogramma 'T Kan Minder: Julia verliest in 6 weken tijd 16.0kg


Terug naar Nieuws
Afslankprogramma 'T Kan Minder: Julia verliest in 6 weken tijd 16.0kg

 

Julia (18) uit Winschoten is 6 weken geleden gestart met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 6 weken is Julia ruim 16 kg afgevallen! Een prachtig resultaat!

"Ik ben aan dit programma begonnen omdat ik klaar was met het onzeker zijn van mijzelf. Nadat ik mij had aangemeld voor dit programma had ik er onwijs veel zin in en direct eigenlijk de knop heb omgezet en met resultaat!
Ik voel mij op dit moment ontzettend gelukkig, omdat ik een stuk zekerder ben geworden van mezelf en omdat ik het gewoon kan.'' Aldus een trotse en gelukkige Julia!

 
 

Bekijk ook

  Meedoen aan de nieuwe ronde? Op vrijdag 4  januari 2019 is er weer een informatieavond en op maandag 7 januari 2019 starten we met een nieuwe ronde van het succesvolle programma  'T Kan Minder. Wil jij het nieuwe jaar fit beginnen …
 
Lees het hele bericht
Laura (23) uit Wildervank is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Laura 9.0 kg afgevallen! 
 
Lees het hele bericht
Lisanne (23) uit Scheemda is in september begonnen met het afslankprogramma 'T Kan Minder. Na 10 weken trainen is Lisanne 12.1 kg afgevallen!
 
Lees het hele bericht