Vervolg traject 'T Kan Minder Support


Terug naar Nieuws
Vervolg traject 'T Kan Minder Support

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op verzoek van oud deelnemers van het 'T Kan Minder afslankprogramma hebben we nu een ondersteunend lidmaatschap in het leven geroepen.

" 'T Kan Minder Support " 

'T Kan Minder Support lidmaatschap is voor deelnemers die net dat stukje extra controle willen om hun gewicht en behaalde resultaten te behouden.

Het voordeel van dit lidmaatschap is dat u iedere week een bodyscan krijgt om zo een duidelijk inzicht te krijgen in onder andere uw gewicht, spiermssa en vetpercentage. Tevens blijft u naast toegang tot de reguliere lessen ook toegang tot de F.T.F. 'T Kan Minder lessen behouden. Daarnaast kunt dus zeven dagen per week onbeperkt sporten van 06.00 uur tot 23.00 uur!

 

Meer informatie aan de balie. 

 

 
 

Bekijk ook

  Meedoen aan de nieuwe ronde? Op vrijdag 7 september 2018 is er weer een informatieavond en op maandag 10 september 2018 starten we met een nieuwe ronde van het succesvolle programma  'T Kan Minder. De eerste aanmeldingen stromen alweer …
 
Lees het hele bericht
 Denise (22) uit Nieuweschans is in april gestart met het afslankprogramma 'T Kan Minder. De afgelopen 12 weken is ze hard bezig geweest om haar gestelde doelstelling te behalen, en niet geheel zonder resultaat!Denise is de afgelopen 12 weken ma…
 
Lees het hele bericht